Domotica

De naam van het bedrijf zegt het al, domotica is iets waar wij onze eigen visie op hebben!

Bij domotica hebben we het over slimme installaties die het leven voor u een stuk makkelijker en energiezuiniger kunnen maken.

Dit kan betekenen dat u de luxe wilt van alle installaties in uw woning regelen op één afstandsbediening, smartphone of tablet. Of dat de verwarming, het licht, en andere denkbare energieverbruikers uitschakelen zodra u niet meer in een ruimte verblijft.

Een huis dat u een handje helpt bij uw toch al drukke leven, dat is de gedachte achter domotica zoals wij het zien. Techniek in dienst van de mens en niet andersom!

Bijkomend voordeel hiervan is dat uw woning u ook in staat stelt om langer in uw eigen huis te blijven wonen.

Domovision is dan ook zeer betrokken bij diverse thuiszorg organisaties om te zoeken naar mogelijkheden om een huis weer thuis te laten zijn!

KNX-partner.

Domovision is gecertificeerd partner van KNX, een open standaard voor gebouw automatisering en integratie.

Meer informatie over KNX vindt u hier.

Digitalstrom.

In samenwerking met partnerbedrijf Yellowbee kan Domovision ook Digitalstrom installaties leveren en monteren. Tevens assembleerde Domovision de eerste demonstratiekoffer voor deze partner om zowel klanten als andere installateurs de uitgebreide mogelijkheden van dit produkt te kunnen laten ervaren.

Digitalstrom heeft zich vooral bewezen voor toepassing in bestaande woningen waar achteraf hak- en breekwerk niet gewenst of mogelijk is.