Referenties

 

Aansluiten geluids-installatie Paardrijvereniging de Meern

Voor een vereniging van paarden liefhebbers in de Meern heeft Domovision zorg gedragen voor het aansluiten van de diverse aanwezige geluids-systemen op een geheel nieuwe locatie. Het systeem omvat zowel een omroep mogelijkheid met achtergrondmuziek voor de paardrij-lessen in de binnenbak, als een mogelijkheid tot gezellige deuntjes weergeven in de kantine van het gebouw.

Verplaatsen patchkast Basisschool Soest

Om de storende geluiden van server en andere netwerk-apparaten te verwijderen heeft Domovision een complete patchkast opstelling verplaatst. De patchkast bevond zich in een ruimte die mede als leslokaal werd gebruikt. De concentratie van de schoolgaande kinderen leed hier aanzienlijk onder. Hierop is besloten de patchkast in het weekend te verplaatsen en op een locatie buiten de leeromgeving van de kinderen te brengen.

Aanleggen dataverbinding Zinin Utrecht

Voor een gezellige winkel in Utrecht met als handelsmerken: "tafelen, wonen, koken en genieten" heeft Domovision een data-verbinding aangelegd zodat klanten en werknemers van deze winkel met meer comfort kunnen afrekenen en pinnen. Hoewel een relatief klein project, leiden ook deze werkzaamheden tot tevreden klanten aan beide kanten!

www.zinin-utrecht.nl

Diverse aanpassingen elektrische installaties t.b.v. zwembaden, spa's en sauna's

Voor diverse klanten van ons bedrijf sluiten wij de elektrische installaties aan omtrent zwembaden, spa's en sauna's. Te denken valt hierbij aan zwembadverlichting, energiezuinige warmtepompen en filterpomp installaties. Juist een oplossing verzinnen in een huiselijke situatie waar stroomvoorziening niet altijd toereikend lijkt... Dat is de uitdaging!

DSC03066_356x267      DSC03068_356x267

Aanleg krachtstroom Tolhuistuin Amsterdam Noord

Voor een evenementenlocatie in Amsterdam Noord heeft Domovision 2 buitenopstellingen gerealiseerd met hierin diverse krachtstroom-aansluitingen, om zo te voorzien in de energievraag van zowel licht, geluid en horeca op de diverse festivals en feestavonden die hier gehouden worden.

www.tolhuistuin.nl

Afb0366_200x267      IMG_1586_401x267      IMG_2259_401x267

Technische ondersteuning theatertechnische installaties te Den Haag

Voor een relatie van ons bedrijf hebben wij technische ondersteuning verleend aan een project in Den Haag. Hierbij dienden grote aantallen connectoren van verschillende soorten en maten afgemonteerd te worden.

Doel van deze installatie is het flexibel beheren (patchen) van verbindingen voor: 230v-verlichting, stuurstroom-verlichting (dmx) en zowel analoge als digitale geluidsoverdracht.

Afb0198_355x266      DSC02868_200x266